Bezochte pretparken Engeland

Bekijk ons volledig park overzicht van het Verenigd Koninkrijk hier.


 

 ai-twrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-iconAdventure Island is gelegen aan het strand van Southend-on-Sea en biedt door zijn diversiteit aan attracties het ideale dagje uit aan.
Zo hebben zij met Rage de eerste Eurofighter achtbaan gebouwd in het VK.
Je kan hier ook tal van familiale achtbanen vinden, maar ook de thrillseekers komen ruimschoots aan hun trekken met attracties zoals Time Machine, Vortex en Dragon’s Claw.
Het park is vrij toegankelijk voor iedereen, je hoeft enkel te betalen als je effectief attracties wil doen, door middel van een armbandje

 

 Chessington World of Adventuresrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-iconChessington World of Adventures is een familiepretpark, het park combineert zijn attracties met een uitgebreid aanbod aan dieren.De topachtbaan in het park is Vampire, een hangende achtbaan van Vekoma. Nog een toppertje is Dragon’s Fury, een spinningcoaster van Mauer Sohne, en een van de betere in zijn soort.Waterpret kan je dan weer beleven in Dragon Falls.Voor families zijn er ook enkele toppers zoals, Forbidden Tomb of Seastorm en Bubble Works.

Logorsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-iconLegoland Windsor is een kindergericht pretpark in Windsor in Engeland. Het park is gethematiseerd rond het speelgoed Lego Toch kunnen volwassenen hier ook vele ritjes maken, bijvoorbeeld in een van de twee familie achtbanen.Pirate Falls Dynamite Drench of  Vikings’ River Splash zijn de twee waterattracties die garant staan voor een lekkere verfrissing op warme dagen.

Thorpeparkrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-iconThorpe Park is het park voor de echte thrill seekers.Het park biedt de bezoeker een hoop coastergeweld aan met de gelanceerde achtbaan Stealth, een achtbaan met 10 inversies: Colossus, beide gebouwd door Intamin. Nemessis revenge een hangende achtbaan en The Swarm, vullen dit rijtje mooi aan, deze werden gebouwd door B&M.Voor waterpret moet je zeker Tidal Wave, in deze big splash is het onmogelijk droog te blijven. 

Met hun nieuwe Angry Birds gebied, biedt het park ook een plekje voor de kinderen


clacton-pavilion-clacton-essex-logorsz_home-iconicoontjesrsz_google-maps-icon The Pavillion Fun Park is een klein pier park in het Engelse Essex.Dit parkje biedt een handjevol attracties aan, waarvoor je afzonderlijk dient te betalen met zogenaamde tokens.

ZKyLVoD3rsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-iconPleasure Beach Blackpool telt bijna 60 attracties, waaronder enkele spectaculaire en bijzondere achtbanen.Zo vindt men er de  Big One, die bij de opening de hoogste, snelste én steilste achtbaan ter wereld was, de in zijn geheel over het water gebouwde omgekeerde achtbaanInfusion en de eerste stalen loopingachtbaan van Europa, de Irn Bru Revolution uit 1979.Daarnaast staan er nog vele klassieke achtbanen zoals de houten achtbaan Big Dipper uit 1923, de dueling houten achtbaan Grand National uit 1935 en de Wild Mouse uit 1958, een van de laatste houten wildemuisachtbanen.

Alton Towersrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-iconAlton Towers wordt beschouwd als themapark nummer 1 in Engeland. Het park is dan ook bijzonder groot en heeft talloze attracties. Het aanbod is enorm uiteenlopend, van attracties voor de kleinsten tot attracties voor de echte thrillseekers.
Voor de durvers zijn er Nemesis, een hangende achtbaan van B&M, Air een Flying coster van B&M of Oblivion een Divecoaster Van B&M. Of je kunt proberen de legende van het kasteel (the Towers) te ontrafelen in HEX, een madhouse met een wel heel intrigerend verhaal.Voor gezinnen met kinderen is er ook heel wat te vinden in Alton Towers. Een van de toppers voor hen is de Charlie and the chocolatfactory dark ride.
De laatste aanwinst van het park is de sensationele achtbaan ‘The Smiler’ geopend in 2013. Een baan die 14 inversies telt, een nieuw wereldrecord.

clacton pierrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-iconClacton Pier is een van de vele Engelse pierparken.De pier is gratis toegankelijk. Voor de attracties dient men te betalen met tokens.Het park is uiterst geschikt voor gezinnen die naast een dagje aan zee graag een attractie beleven.

downloadrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-iconBrean Leisure Park is een pretpark in de badplaats van Brean.Het park is gratis te betreden, om attracties te doen moet per attractie betalen. Men kan ook opteren voor een wristband, waarmee men alle attracties kan betreden.Het park bestaat voornamelijk uit kermisattracties en enkel kermisachtbanen.

the-milky-way-adventurersz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconicoontjesrsz_google-maps-iconThe Milky Way Adventure Park is een klein pretpark gelegen in de UK.Dit park is voornamelijk gericht op gezinnen met jonge kinderen.Cosmic Typhoon is hun grootste achtbaan.

flambards-logo 

rsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Flambards is een Engels pretpark met een grote diversiteit aan attracties, zodat zowel jongeren als gezinnen hun gading er vinden.Voor de thrillseekers heeft het park enkele intense kermisattracties staan en een vrije val toren.

Woodlands Theme Parkrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconrsz_google-maps-icon

Woodlands Theme Park is een familiepretpark met zowel indoor als outdoor attracties.

Het park heeft vele attracties voor kinderen.

Een van de blikvangers is een rodelbaan, een van de weinige in de UK.


crealy adventure parkrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconicoontjesrsz_google-maps-iconDevon’s Crealy Great Adventure Park is gelegen op het Engelse platteland, het park ligt letterlijk op een boerderij.Dit park biedt een zestigtal attracties aan voor het ganse gezin.

 

 

 

 

adventure_logo

 

rsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Adventure Wonderland is een Engels pretpark voornamelijk gericht op kinderen.Het park heeft een indoor en outdoor gebied met vele kinderattracties.

Paultons Parkrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Paultons Park is een gezinsparkje.

Het park heeft een uitgebreid aanbod voor het ganse gezin, van kinderattracties tot iets gewaagdere attracties, zoals een vrije val toren.


funland 

rsz_home-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Funland biedt het ganse gezin een leuke dag.met zijn vele gezinsattracties en enkele stevige thrillrides, vindt iedereen er zijn gading.

clarence-pier-logo 

rsz_home-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Clarence Pier is een van de grootste Engelse pier parken.

Op deze pier vind je vele attracties terug voor het ganse gezin.

Om van de attracties te genieten kan kiezen voor een wristband, of per attractie te betalen met tokens.


 West Sands Fun Fairrsz_home-iconrsz_google-maps-icon

West Sands Fun Fair kan men best vergelijken met een tijdelijke kermis die jaarlijks terug keert.

Je betaald dan ook per attractie.


harbor 

rsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Harbour Park richt zich voornamelijk op gezinnen met kinderen.Je kan in het park opteren om en all in polsbandje te kopen of per attractie te betalen.

Brighton-pier-logo 

rsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Brighton Pier is een van de vele pierparken in Engeland.Het park biedt enkele stevige thrillrides aan, gecombineerd met de nodige gezinsattracties.

fortfun-header-logo 

rsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Fort Fun is een bescheiden pretpark gelegen aan de Engelse zuidkust.In het park vindt je voornamelijk attracties gericht op gezinnen terug.

inner_img5 

rsz_home-iconicoontjesrsz_google-maps-icon

Flamingo Park is een klein gezinspark in Engeland.Het park biedt vooral attracties aan voor gezinnen met kinderen.