Bad Arolser Kram- und Viehmarkt: 8 augustus 2019 – 11 augustus 2019

De Kram- und Viehmarkt in de Duitse stad Bad Arolsen vindt dit jaar plaats van 8 augustus tot en met 11 augustus 2019. Er komen heel wat attracties naar de stad waaronder 15 van het type grootvermaak en daarvan zijn er 5 die er voor het eerst aanwezig zijn.

 

Even leek het er op dat Bad Arolsen een gigantische primeur had weten te strikken, want toen de Crazy Mouse van Janßen had afgezegd voor de kermis dook er plots een vervanger op die beter was dan het origineel, uniek! Het zou de gloednieuwe Heidi The Coaster zijn die haar wereldpremière zou maken op de Kram- und Viehmarkt. Dit is een prototype achtbaan van de Franse fabrikant Reverchon, maar de achtbaan raakte niet op tijd klaar en moest op haar beurt ook afzeggen.

Toch is er nog steeds een zeer mooie attractielijst waar de kermis mee kan uitpakken want er komen vijf attracties voor het eerst naar de stad. Zo hebben we de familieachtbaan Kuhnos Farm van Weber die hier voor het eerst is. Ook de gloednieuwe familie thrillride Time Machine van Luxem en het spookhuis Geisterstadt van Fellerhoff staan voor het eerst in Bad Arolsen. Eveneens nieuw is de Big Picture 2.0. van Sonntag en de vervanger van Heidi The Coaster, de Tower Event Center van Blume.

Thrillrides vinden we terug met de Musik-Express van Noack/Steuer, de Polyp “Die Krake” van Markmannen de 46,5 meter hoge Mistral gebouwd door Mondial “Artistico” van Köhrmann. Ook de Break Dancer Das Original van de exploitanten van Dreher/Vespermann, de Booster “Jekylland Hyde” van Thelen en het reuzenrad “Europa Rad”van Hanstein zijn van de partij.

De volledige attractielijst samen met een hoop filmpjes van de attracties, kan je hieronder terugvinden.

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Kuhnos Farm – Weber (NIEUW)

Musik-Express – Noack/Steuer

Formel Eins – Schneider

Top in – Robrahn

Die Krake – Markmann

Artistico – Köhrmann

Wellenflug – Blume

Break Dancer Das Original – Dreher/Vespermann

Jekylland Hyde – Thelen

Time Machine – Luxem (NIEUW)

Geisterstadt – Fellerhoff (NIEUW)

Euro Rutsche – Kutschenbauer

Big Picture 2.0. – Sonntag (NIEUW)

Tower Event Center – Blume (NIEUW)

Europa Rad – Hanstein

 

 

 

Bron: kirmesforum.de