Artikels » Toverland organiseert de Magische Winterweken (2014-2015)

Magie in Toverland tijdens de Kerstvakantie!

Op 20 december 2014 start de Kerstvakantie, tevens de start van de Magische Winterweken in Toverland. De magische activiteiten barsten los en het park geniet van een prachtig winterlandschap met versierde pleinen en duizenden lichtjes die het Land van Toos met Magic Forest en het Troy-gebied verbinden. Op 28, 29 en 30 december is Toverland voor het eerst tijdens de Kerstvakantie geopend tot 22.00 uur! Het Land Van Toos, Magic Forest & Booster Bike* en het Troy Area* zijn geopend. De Magische Vallei is in deze periode gesloten! Bestel nu je tickets met korting online.

Toverland 05-01-2014 (177)-BorderMaker

Tijdens de Magische Winterweken 

Nieuw in de kerstvakantie: kun jij het laten sneeuwen in Toverland?
Zet je warmste muts op, trek je dikste wanten aan en beleef de magie in het nieuwe Magische Winterhuis. Deze winter beschik jij over bijzondere toverkrachten. In dit winterse huis, dat wordt bewoond door de Kerstman en zijn vrienden, laat jij de ijsprinses ontwaken, de Kerstman zingen én laat jij het zelfs sneeuwen!

Toverland 05-01-2014 (162)-BorderMaker

Archibaldus: de toverstafmaker

Dit jaar keert Archibaldus terug naar Sevenum. Zijn atelier kan je terugvinden op het winterplein in het Magic Forest. Welke toverstaf past het beste bij je? Archibaldus zoekt het samen met de bezoekers uit. Op het plein kan je ook genieten van allerlei winterse lekkernijen. Zo zijn er kraampjes met luxe koffies, warme chocolademelk met slagroom, erwtensoep, warme wafels en broodjes Unox. Van 28 december tot en met 3 januari zijn er zelfs crêpes met Nutella verkrijgbaar.

Toverland 05-01-2014 (148)-BorderMaker

Laserman show

Laserman Show is elke dag te bewonderen omstreeks 17:00 uur op het podium van het Land Van Toos.

Toverland 05-01-2014 (157)

Tijdens de Magische Winteravonden (Geopend tot 22:00 uur)

(Opgelet: De magische Winteravonden vinden plaats op zondag 28, maandag 29 of dinsdag 30 december 2014.)

In het land van Toos kan je tijdens deze avonden terecht voor een warm gospel gezang. In Magic Forest worden de oude ambachten, zoals houtsnijden, glasblazen en kaarsen maken, kom je in Magic Forest met zijn vrolijke Tirolerband helemaal in de wintersportsfeer. Kies je voor avontuur in het donker, dan kunnen we je een ritje op Troy zeker aanraden. Rust even uit op weg naar Troy om samen met Archibaldus rond een prachtig kampvuur marshmallows te roosteren tussen de meters hoge kerstbomen. Warm je handen nog even bij het vuur en luister naar het Charles Dickens koor, voordat je nog een ritje waagt in de Booster Bike! Sluit de avond, onder het genot van een warme chocolademelk, goed af met de spectaculaire lasershow bij de Backstroke.

Binnenkort meer informatie…

*Alle attracties buiten zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Attracties zijn geopend, zolang de weersomstandigheden dit toelaten.

Kerstarrangementen
Op Eerste en Tweede Kerstdag serveert Toverland weer overheerlijke kerstarrangementen. Kom met je familie genieten van een sfeervolle kerstbrunch of een heerlijk kerstbuffet. Reserveer nu een kerstbrunch of -buffet.

Bron: Toverlandfansite