Knott’s Berry Farm kondigt dan toch een heropening aan voor achtbaan Montezooma’s Revenge

De laatste tijd was de toekomst van de gesloten achtbaan Montezooma’s Revenge zeer onzeker in Knott’s Berry Farm. Meerdere bronnen speculeerden over een mogelijke sluiting. Het park kwam nu met de boodschap naar buiten dat de achtbaan opnieuw zal openen in 2025.

 

Er lijkt dan toch een heropening in zicht voor de klassieke achtbaan Montezooma’s Revenge in Knott’s Berry Farm. Het park kondigde namelijk aan dat de uitgestelde heropening plaats zal plaatsvinden in 2025. De baan zal dan onder de naam MonteZOOMa: The Forbidden Fortress aan een nieuw leven beginnen.

De geruchten die de laatste tijd werden gepubliceerd, ontstonden nadat de achtbaan, die sinds 2022 gesloten was, van het parkplan verdween. Later werd bekend dat een bepaalde renovatie in het park door de overkoepelende groep zou zijn stilgelegd, maar het park belooft nu dat de achtbaan zal terugkomen in een nieuw thema.

 

 

De nieuwe MonteZOOMa: The Forbidden Fortress zal naar alle waarschijnlijkheid onder handen genomen worden door Premier Rides, dat valt af te leiden aan het nieuwe treintje dat we in een teaser kunnen zien. Dit treintje zal in tegenstelling tot de klassieke Schwarzkopf treintjes geen heupbeugels hebben, maar schouderbeugels met harnas.

 

Bron: Knott’s Berry Farm