Ook dit jaar zijn er Bright Nights in Walibi Holland

Walibi Holland gaat ook deze winter een editie van de Bright Nights organiseren. Tijdens de kerstvakantie kan je terecht in het Nederlandse Walibi om te genieten van de Walibi Kerstsfeer. Wanneer het donker wordt gaan de lichten aan om zo de attracties sfeervol te verlichten.

 

Tijdens Bright Nights in de kerstvakantie staan attracties Condor, Speed of Sound, Space Shot en Untamed letterlijk in de spotlight. Grootse lichtshows, toffe beats of mooie lichteffecten…elke ride laat op zijn eigen manier je hart sneller kloppen.

 

Andere attracties met speciale verlichting:

 

Merlin’s Magic Christmas Castle

Zoals eerder vermeld kan je tijdens de winteropening genieten van de kerstshow in Merlin’s Magic Castle. Helaas is Merlin er tijdens deze kerstshow niet bij, gelukkig heeft zijn uiltje het kasteel overgenomen en kan je er genieten van een kerstparty.

 

Tour de Noël

It’s Christmas Time in Tour des Jardins! De oldtimerbaan is voor de gelegenheid omgetoverd tot een magische rit. Maak een rit in een Christmas Car langs fonkelende lichtjes, sneeuw en versierde kerstbomen.

 

Christmas taxi’s (Grote en Kleine)

Bots jij hier mee op de beats? Of laat je afleiden door de vele lichtjes? Zelfs de botsauto’s worden omgetoverd tot een kerstattractie.

 

Wilderness

In Wilderness kan jij zelf de lichtjes besturen. Stel de lichtjes in naar wens en geniet daarna van alle lichteffecten die jij zonet hebt geprogrammeerd. Je zult in dit gebied ook een wonderlijk wezen kunnen treffen.

 

Lasergamen

Ga op avontuur tussen de kerstbomen tijdens een potje lasergamen met de hele familie. Blijf zelf zo lang mogelijk leven en schakel je tegenstander uit. Wie is er beter, pap of mam? Deze beleving is overdekt.

Let op: op zaterdag 17 december kun je niet lasergamen.

 

Snowplay Area

Sneeuwballen gevecht! De ideale plek voor de kinderen. Maak sneeuw engeltjes, gooi met sneeuwballen of ren gewoon even lekker rond.

Deze beleving is overdekt.

Let op: op zaterdag 17 december is de Snow Play area gesloten.

 

Speed Tree Decorating

Wie kerstbomen versieren ook zo’n ellende vindt, zal zich hier kunnen uitleven. De kerstboom hoeft hier niet netjes en strak versierd te zijn, zolang je het maar snel doet. Gooi de lichtjes er dus gewoon in en smijt de ballen gewoon los de boom in. Lelijk is nog nooit zo mooi geweest.

 

Santa’s Workshop

Wie even wil bijkomen van al het attractie geweld, zal dat hier kunnen. Want hier kun je spelen, knutselen, snoepen en gewoon even chillen. Daarnaast kan je hier ook lasergamen.

 

Entertainment

In het hele park is er van alles te beleven; ontmoet Santa en zijn ondeugende twaalfjes, maak een wens onder de wensboom en laat je verrassen door pop-up straattheater. Welke lichtgevende wezens spot jij?

 

Wanneer

De Bright Nights vinden plaats op 17 december, 23 december, van 26 tot en met 30 december en van 2 januari 2024 tot en met 7 januari 2024. Het park is dan geopend van 12 tot 20 uur.

 

Bron en foto’s: Walibi Holland