Knott’s Berry Farm kondigt nieuw Camp Snoopy gebied met achtbaan aan

Knott’s Berry Farm stopt haar Camp Snoopy gebied tegen 2024 in een nieuw jasje. Dit gebied opende in 1983 en zal er twee nieuwe attracties bij krijgen. Het gaat om een grote schommelattractie en een achtbaan.

 

Het vernieuwde gebied is geïnspireerd op de California’s High Sierra, waar de Beagle Scouts ons mee op avontuur nemen. In het vernieuwde gebied zullen de bezoekers zelf Beagle Scouts worden en nieuwe attracties ontdekken, alsook nieuwe ontmoetingen met de personages. Verder komt er een nieuw horecapunt en een winkel.

 

Het Italiaanse bedrijf Zamperla zal instaan voor de bouw van de nieuwe achtbaan. Het gaat om een Family Coaster van 155 meter lang die de naam Snoopy’s Tenderpaw Twister Roller Coaster krijgt. De rit begint met een zachte lancering, door middel van een bandenlift. Het stationsgebouw zal het uiterlijk krijgen van het hoofdkwartier van de Beagle Scouts.

 

De andere nieuwe attractie wordt Sally’s Swing Along. Deze schommelattractie wordt eveneens door Zamperla geleverd.

 

Naast de twee nieuwe attracties zal ook het Camp Snoopy Theater onderdeel zijn van het themagebied. Hier vinden meerdere keren per dag shows met Snoopy en zijn vrienden plaats. Het gebied krijgt ook een nieuw avonturengebied waar bezoekers over een tonbrug en langs watervallen kunnen lopen.

 

 

Bron en foto’s: Knott’s Berry Farm