Flamingo Land neemt afscheid van twee klassieke attracties

Het Engelse pretpark heeft twee van haar klassieke attracties afgebroken en heeft een derde deels ontmanteld. De verwijderde attracties zijn een kindermolen met clowns en een theekopjes attractie. Wat er in de plaats zal komen is voorlopig niet geweten.

 

Flamingoland heeft besloten twee klassieke attracties te verwijderen uit het park. Het gaat hierbij om kinderattracties die al meerdere jaren in het park te vinden waren. De eerste attractie die sloot is Tea Cups, een attractie van het type junior Teacups, gebouwd door S&W Amusement Sales, die opende in 1991.

 

De tweede attractie die sloot is Flying Clowns, een Junior Paratrooper, welke opende in 1987 en gebouwd werd door het Italiaanse bedrijf Diego Cavazza.

 

Opvallend zijn ook de werkzaamheden aan de waterattractie Lost River Ride. Bij deze Log Flume gebouwd door het Zwitserse bedrijf BEAR , welke opende in 2004, werden bepaalde delen ontmanteld. Het gaat dan om het onderste deel van de drop. Het is voorlopig nog niet geweten of de attractie zal blijven of niet, het kan ook om een renovatie gaan.

 

Bron: Theme Park Insanity

Foto: TPF