Legoland Deutschland viert Halloween met een monsterparty

Pompoenen en monsters zullen met Halloween weer naar Legoland Deutschland komen. Nog tot 4 november zorgt het park met zijn griezelige sfeer en griezelige avonturen voor een griezelig leuk uitstapje voor gezinnen met kinderen.

 

Bezoekers van Legoland Deutschland zullen de bezoekers in de halloweensfeer komen, wanneer ze door de met spinnenwebben bedekte ingang wandelen. Een bord met daarop een aanwijzing naar de Monster Party leidt hen naar een griezelige straat met talloze pompoenen en skeletten. Ook in het Land van de ridder hangt een griezelige sfeer. De Vuurdraak zal tot leven komen met discolichten en enge muziek. Een bijzonder hoogtepunt op de extra lange zaterdagen: op het kasteelpodium nodigen de griezelige parkbewoners je als echte Dj’s uit voor de kinderdisco.

In het park kan je ook griezelige legofiguren ontmoeten zoals Frankenstein, de Legoland heks en de mummie. Zij dwalen door het park en voegen zich ook bij hun collega’s in de Halloweenparade.

Op het pompoenpodium bij de ingang geven de personages het beste van zichzelf in een monsterdans. Op dit podium kunnen de bezoekers ook foto’s maken van hun engste poses bij de instrumenten van de band.

Tijdens een monsterzoektocht kunnen bezoekers zegels verzamelen in het park en aan het einde van de dag een kleine verrassing mee naar huis nemen.

In Rebuild the World kan men Halloween bouwwerken maken. Ook kunnen enthousiaste fans uitkijken naar de comeback van de actievolle 4D-film The Monsters Are Loose.

Als je niet van geesten, Frankenstein en dergelijke houdt, kun je zoals gewoonlijk van het park genieten, huivering vrij, weg van de enge straat.

Ook in MINILAND hangt een griezelige sfeer wanneer de bruggen, versierd met enge LEGO-hoofden, in mysterieus licht schijnen. Bovendien verwelkomt de heks Pimpinella bezoekers op haar eigen MINILAND-heksenfeest.

Een DJ in de Halloween Jukebox zorgt voor de juiste muziek op de lange enge nachten op zaterdag. Op 4 november wordt de donkere lucht verlicht door een fantastische vuurwerkshow.

 

Bron en foto’s: Legoland Deutschland