In Bellewaerde Park kan je ook dit jaar niet normaal griezelen tijdens Halloween

Bellewaerde Park zal ook dit jaar tijdens Halloween heel wat te bieden hebben tijdens de Halloweenperiode. Het evenement gaat van start op 21 oktober en loopt tot 5 november. Op 21, 28, 29 & 31 oktober en 1 & 4 november 2023 vinden er nocturnes plaats, waarop het park geopend blijft tot 21 uur.

 

Halloween dat is niet normaal griezelen in Bellewaerde Park. Het park biedt voor het hele gezin heel wat activiteiten. Zo kunnen de jongere bezoekers deelnemen aan de Trick or treat toch Phantasmagoria. Ook de kinderattracties in Trollpark zitten in een leuk kleurig jasje voor de gelegenheid. Daarnaast kunnen ze ook genieten van de Bubble Show. Ook zijn er twee spookhuizen speciaal ingericht voor het hele gezin.

 

Freaky Forest

Het Freaky Forest betreden kan je zuur opbreken: de gemene heksen in dit bos betoveren je in een handomdraai!

 

Voodoo Villains

Het spookhuis Voodoo Villains werd aangepast en is nu family proof ! Ga dus samen op avontuur en geniet van de prachtige decors.

 

Spookhuizen voor de dappersten

 

Mortal Mine

Funerarium

Mexican Massacre

Fantasylum

Camping Corpse

 

Nocturnes

Geniet tijdens de Halloween Nocturnes van 10 uur tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials in het park. Om 21 uur worden de Halloween Nocturnes afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

 

Bron en foto: Bellewaerde Park