Enge vampieravonden tijdens Halloween in het Oostenrijkse Familypark

Diep in de schaduw van de nacht, wanneer de volle maan hoog aan de hemel torent, worden de verschrikkelijke vampiers wakker en heten je welkom op het 10de  Halloween-festival in Familypark! De enge vampieravonden in het grootste themapark van Oostenrijk beloven je een reis vol spanning, entertainment en onvergetelijke momenten. Maak je klaar om je moed te bewijzen en beleef een Halloween-spektakel dat je niet snel zult vergeten!

 

Van 25 oktober tot 5 november 2023 vindt het Halloween-evenement van Familypark plaats. Het park opent op deze dagen om 11 uur en sluit op de nocturnedagen om 22 uur. Andere dagen tijdens deze periode sluiten de poorten om 20 uur.

 

Adembenemende shows in de circustent

In een circustent in het park vinden tijdens deze dagen meerdere shows plaats.

 

Kindershow – inkom € 5

Tijdens de kindershow ontmoet je kat Filipipo in een show met veel gezang, dans en acrobatiek. Ook kan je genieten van de Hoverboard Troup, vier artiesten tonen hun kunsten op een Hoover board. Verder treed ook Annika Hakala op, de finaliste van Finland Got Talent en toont haar kunstjes met lichtgevende hoela Hoops.

 

Avondshow – inkom – € 8

De avondshow is veel donkerder en ruiger. Adembenemende acrobatiek op rockmuziek wordt gebracht door het Oekraïense duo Cyr Wheel.

 

Horrorhuis

Voor de moedige horrorfans is er een waar Horrorhuis. Het spookhuis herbergt sinistere wezens die de boel op stelten zetten.

Het bezoek wordt aanbevolen vanaf 14 jaar en kost 3 euro extra.

 

Bron en foto: Familypark