Tijdens Halloween staat de Society of Manifested Nightmares centraal in Fort Fun

Na een jubileumeditie vorig jaar, waarin alle personages uit de afgelopen Halloween edities samen hun opwachting maakten in het park, kom ter dit jaar een nieuwe verhaallijn tijdens de Fort Fear dagen. Hierin zal het Society of Manifested Nightmares centraal staan. Deze gemeenschap belooft mensen met slaapproblemen te helpen.

 

Een nieuwe Halloweeneditie met een nieuw verhaal staat dit jaar op de planning in Fort Fun. Alles lijkt er nu in het teken te staan van nachtmerries en andere slaapproblemen. Een kliniekvereniging genaamd de Society of Manifested Nightmares (kortweg SOMN) staat klaar met advies en behandelingen voor mensen met slaapproblemen. Het doel is om het welzijn tijdens de slaap positief te beïnvloeden…

Het evenement gaat om 16 uur van start. De spookhuizen zijn telkens betalend en werken met tijdsloten.

 

Wie of wat is SOMN?

De Society of Manifested Nightmares is een eeuwenoud geheim genootschap dat sinds het begin van de 17de eeuw de verbanden tussen dromen en werkelijkheid probeert te doorgronden. Leden van het geheime genootschap zijn SOMNUS, ACHLYS en EPIALES, die door de jaren heen uit verschillende mensen zijn gecast door ONROI, de heerser van de droomwereld en het brein van de Society.

 

Drie nieuwe horrorattracties

 

Hypnophobia – Echo Center of S.O.M.N.

Hier ontmoet je Professor Earl Rajhan Radcliffe. De in India geboren wetenschapper en leider van de SOMN is een echte alleskunner. Hij belooft je in dit nieuwe, state-of-the-art Echocentrum af te helpen van je slaapstoornissen met autodidactische, mystieke technieken en met behulp van de meest geavanceerde onderzoeksresultaten.

Prijs: VVK 13 euro – Kassa 15 euro

 

Physia – The Lab of EPIALES

Hier ontmoet je Anna Asher, een droomwandelaar. Ze belooft dat ze als expert in de natuurgeneeskunde jou doorheen haar laboratoria en testkamers zal loodsen en je inzicht zal geven in de productie van natuurlijke, maar ook chemische hallucinogenen.

Prijs: VVK 5 euro – Kassa 6 euro

 

Insomnia – Nightmare Ground of ACHLYS

Dr. Abigail Ascher (ACHLYS) kijkt uit naar uw bezoek aan haar werkgebied Insomnia.

Ze toont je graag haar verzameling nachtmerries die verboden zijn door de SOMN. Je wandelt doorheen een droomwereld van nachtmerries en laat je betoveren door de fantastische verhalen die je onderweg tegenkomt.

Prijs: VVK 5 euro – Kassa 6 euro

 

Liveshow Dark Dreams – Badtime Stories

In het Saloon vindt de live show Dark Dreams – Badtime Stories plaats om 17.00, 19.00 en 21.00 uur.

 

Ben je echt wakker of is dit allemaal maar een donkere droom? Wat gebeurt er als duistere visioenen aan je geest ontsnappen en vorm krijgen in de echte wereld?

In het slaaplaboratorium onderzoeken eigenzinnige experts of dromen gemanipuleerd kunnen worden en nachtmerries uitgelokt kunnen worden. Half slapend lijkt een jonge proefpersoon gevangen te zitten tussen onze wereld en de wereld van dromen… bizarre wezens, nare shockmomenten en bovennatuurlijke verschrikkingen zorgen voor een verontrustende reis zonder verhaaltjes voor het slapengaan.