Fotoalbum: Majaland Praha – juli 2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Majaland Praha

Op hun zomertrip brachten Themeparkfreaks Bob en Tristan een bezoekje aan het indoorpretpark Majaland Praha. Dit park staat volledig in het teken van enkele populaire Studio 100 figuurtjes als Maja de Bij en Wickie de Viking, maar staat los van de Plopsa Groep. In dit park ontdek je attracties als een frisbee torentje, een vrijevaltorentje, een zweefmolen en een achtbaan in Wickie thema. Dit park is gelegen in het POP winkelcentrum, vlakbij de luchthaven van Praag.

Engine Classic Cars Gallery

Na een bezoekje aan Majaland Praha, liepen Themeparkfreaks Bob en Tristan verder doorheen het POP winkelcentrum, waar je ook een collectie klassieke auto’s kan ontdekken in de Engine Classic Cars Gallery. Je zou dit een soort van auto museum kunnen noemen, maar met dat verschil dat elke wagen die je er ziet staan ook gekocht kan worden. Op die manier is bij elk bezoek de collectie net iets anders.