Sfeerverslag: Mondo Verde – 29 mei 2023

Op een zonovergoten tweede Pinksterdag trok Themeparkfreak Wesley vergezeld door zijn vrouw, dochter Maud en enkele vrienden naar Zuid-Limburg om daar weer een keer Mondo Verde te bezoeken.

 

All inclusive
Mondo Verde is park voor het hele gezin. Aan de ene kant heeft het een uitgebreid aanbod aan dieren waaronder apen, tijgers en verschillende vogelsoorten. Aan de andere kant biedt Mondo Verde mooie tuinen om doorheen te wandelen. Het geheel wordt aangevuld met een aantal attracties waaronder 2 achtbanen.

 

 

Ook staat het park bekend om het all inclusive concept. Op verschillende plaatsen in het park kan onbeperkt worden genoten van belegde broodjes, soep, pannenkoeken en diverse soorten rijstgerechten. Voorheen waren ook friet en snacks onderdeel van dit concept, echter is het park daar sinds 2023 vanaf gestapt.

 

Tuinen

 

Dieren

 

Achtbanen
In het park staan 2 achtbanen. Treno, een Tivoli Medium en de eind mei geopende Havana Spinning Adventure, een Spinning Coaster van SBF Visa. Daarnaast heeft het park een schommelschip, zweefmolen en een log flume.