De nieuwigheden van Bellewaerde Park 2023

Bij het begin van het pretparkseizoen trokken Themeparkfreaks Hendrik, Dwainie en hun zoontje naar Bellewaerde Park. Het was een natte en zeer rustige start voor het park. Dwainie wou zien of het park alles zou kunnen afwerken in een kleine 3 weken. Dat is hun redelijk gelukt. Enkel aan het leeuwen -en tijgerverblijf hebben ze nog wat werk.

Verder probeerden we ook hun nieuwe attracties Hampi en PSST Station. Dit zijn 2 kleine familie-attracties van bouwer Zamperla, perfect om met het gezin te doen. Verder zagen we ook dat de Hampi Playground volledig afgewerkt is. We zagen ook dat de Boomerang in een nieuw kleurtje is gestoken. De baan is namelijk in het blauw geverfd en ook de trein heeft een nieuw geel kleurtje gekregen.

Tot slot bekeken we ook hun vernieuwde restaurant King’s Table. Daar kan je kiezen in welk thema je zou willen eten. Je kan tussen de verschillende kleuren wol gaan eten of kiezen voor een etentje in een groot wijnvat. Het lijkt mij er wel gezellig zitten om je maaltijd te benuttigen. Buiten is dan ook hun terras vernieuwd en klaar voor de zomerse temperaturen.