Belantis accepteert dit jaar minder cash geld

Er zal vanaf dit jaar minder met cash geld kunnen betaald worden in Belantis. Het Oost-Duitse pretpark doet dit om een snellere service te kunnen waarborgen en omdat het veiliger is. Op een paar plaatsen na zal je dus enkel elektronisch kunnen betalen.

 

Belantis heeft ervoor gekozen om dit jaar cashloos te werken. Je zal dus in het park nauwelijks nog met cash geld kunnen betalen. Het park doet dit om klanten sneller te kunnen helpen, zo hoef je niet meer achter kleingeld te zoeken en moeten de medewerkers van het park het geld niet meer tellen. Daarnaast is het ook veiliger.

Er zijn nog enkele plaatsen waar je met cash geld kunt betalen in het park, maar die zijn beperkt. Het betreft 1 kassa aan de hoofdingang, 2 winkels en 1 restaurant. Er zal telkens per punt ook maar 1 kassa aanwezig zijn waar je met cash kan betalen. Op alle andere winkels en restaurants zal er een bordje hangen die aantoont dat er enkel elektronisch kan betaald worden. Belantis is onderdeel van de Spaanse pretparken groep Parque Reunidos, waar onder andere Bobbejaanland, Slagharen en Movie Park Germany ook bijhoren.

 

Bron: Parkerlebnis

Foto: TPF