Legoland Deutschland toont nieuwe details nieuw Mythica themagebied

Het Duitse Legoland park opent dit jaar het nieuwe themagebied Mythica, zoals al geweten was. Onlangs bracht het park een nieuwe afbeelding naar buiten waarop we kunnen ontdekken hoe de nieuwe attracties er zullen uit komen te zien.

 

In het nieuwe themagebied Mythica, dat Legoland Deutschland dit jaar opent, is een hoofdrol weggelegd voor de achtbaan Maximus – Der Flug des Wächters. De achtbaan die voorheen nog Mythica Coaster genoemd werd heeft hiermee nu een naam. Op de nieuwe concepttekening zien we ook het thema en uiterlijk van de trein.

De achtbaan werd gebouwd door het Zwitserse bedrijf B&M. Het gaat om een Wing coaster die een hoogte heeft van 17 meter hoog en een lengte van 457 meter. De topsnelheid zal 54 km/u worden. Tijdens de rit ga je doorheen twee inversies, namelijk een Corckscrew en een Heartline Roll. Een ritje zal 1 minuut 17 seconden duren en je ervaart krachten tot 2,2G. Je zal een minimumlengte moeten hebben van 120 cm om plaats te nemen.

Een andere attractie in het gebied wordt Fire & Ice Tower. Het gaat hier over twee vrijevaltorentjes, die gebouwd werden door Zierer.

In de MYTHICA CreaZone zal men zelf figuurtjes kunnen bouwen en men kan zich uitleven in speeltuin LavaLand, die is vormgegeven als een Lavadraak. In het gebied zal je ook 14 fantasiefiguren kunnen ontdekken. Deze figuren kan je door middel van augmented reality in het park app tot leven doen komen.

 

Bron en foto’s: Legoland Deutschland