Gardaland kondigt Jumanji – The Labyrinth aan als nieuwe attractie in 2023

Het Italiaanse pretpark Gardaland breidt tegen volgend jaar haar Jumanji zone uit met een nieuwe attractie. Het park kondigde de komst aan van Jumanji – The Labyrinth. Dit moet een interactieve beleving worden.

 

“Sinds de opening van de Darkride Jumanji – The Adventure bezochten al meer dan een miljoen bezoekers deze attractie” vertelt Sabrina De Carvalho , Managing Director van Gardaland Resort. Om dit succes nog t e vergroten investeert het park tegen volgend jaar in een nieuwe attractie die in het Jumanji thema zal staan.

De nieuwe attractie gaat Jumanji – The Labyrinth heten, het moet een exclusieve en vooral spannende ervaring worden voor jong en oud. In deze attractie zal je op avontuur trekken waarbij je verbeelding aangesproken wordt. Ze bevat actie, plezier en spelelementen.

Welke attractie het precies wordt verteld het park voorlopig nog niet, dat kunnen we wel ontdekken vanaf het voorjaar van 2023.

 

Bron en foto: Gardaland