Fotoalbum: Disneyland Paris – november 2022

Eind november trokken themeparkfreaks Hendrik en Dwainie voor een tweedaagse naar Disneyland Resort Paris. Waar na de Halloweenperiode het nu tijd is voor de mooiste tijd van het jaar. Ook al is het maar eind november, vanaf je binnenkomt voel je je onmiddellijk in de kerstperiode. Een extreem grote kerstboom brengt meteen de juiste sfeer aan het begin van Main Street. Ook Main Street zelf is prachtig versierd met slingers van de ene kant naar de andere kant van de straat en aan kerstlichtjes is er zeker ook geen gebrek.

Aan het einde van Main street zie je dan ook het bekende Disney kasteel tevoorschijn komen waar in de avond na de show Disney D-light tijdens deze periode niet Disney Illuminations vertoond word maar wel zoals het hoort de show Disney Dreams! Of Christmas. Waar bekend gezicht Olaf je meeneemt in de wonderlijke wereld van Christmas.

Natuurlijk is er overdag ook van alles te doen, rond het middag uur is het al tijd om Disney Stars on Parade te bezichtigen kort erna komt ook een korte editie van hun 30ste verjaardag parade It’s Time to Shine! langs. Bij het vallen van de Duisternis is het tijd om de grote kerstboom aan te steken, tijdens Mickey’s Dazzling Christmas Parade! Met sneeuw die valt kan je niet anders dan wegdromen over een witte kerst.

Van Disney Betoverende Kerst kan je nog mee gaan genieten tot 8 januari. Zeker de moeite waard!