Plopsaland De Panne organiseert opnieuw een Plopsa Fanday

Plopsaland De Panne organiseert op zaterdag 17 december opnieuw een Plopsa Fanday. Op deze speciale dag zet Plopsaland De Panne zijn fans in de bloemetjes met allerlei speciale activiteiten. Zo komt Steve Van Den Kerkhof (Plopsa-CEO) een presentatie geven over de toekomstplannen voor de Plopsa-parken en zal je een kijkje kunnen nemen op de werf van Circus Bumba.

 

Op zaterdag 17 december kunnen Plopsa-fans opnieuw genieten van de Plopsa Fanday in Plopsaland De Panne. Het West-Vlaamse park organiseert opnieuw een leuke dag vol met activiteiten. Uiteraard start de dag met een ontbijt in het Plopsa-Hotel, waarna een uurtje Plopsa-CEO Steve Van Den Kerkhof een presentatie zal geven. Zo krijg je een kijkje in de toekomstplannen van de Plopsa-parken, want naast Plopsaland De Panne bezit de Plopsa-group nog heel wat andere pret- en waterparken. Om 11u krijg je de kans om de werf van Circus Bumba te betreden. Momenteel zijn ze bezig met de bouw van een nieuw overdekt gebied, in het teken van Bumba de Clown. Zo komt er in dit nieuwe gebied een 5-tal attracties, waaronder een darkride. In de middag krijg je vrij om het park te bezoeken en kan je genieten van Winter Magic en de vele attracties. De dag wordt afgesloten met een ERT op The Ride to Happiness. Maar liefst een uur lang kan je genieten van vele ritjes op deze Extreme Spinning Coaster.

 

Tickets voor de Plopsa Fanday kosten € 45,50 voor niet-abonnees. Wie een abonnement heeft, zal nog 10 euro moeten betalen. Tickets en meer info vind je hier.

 

 

bron & foto: Plopsa