Fotoalbums UK trip: Come To The Beach in Manchester & Summer Fun Fair in Blackburn – juli 2022

Themeparkfreaks Jonathan, Lennert en Laura trokken in de zomervakantie voor 5 pretparkdagen naar het Verenigd Koninkrijk waar ze voornamelijk de meest gekende pretparken zoals Alton Towers, Thorpe Park en Blackpool Pleasure Beach lieten links liggen. In de plaats kozen ze om voornamelijk kleinere parkjes in Engeland en Wales te ontdekken om zo de verborgen plekjes en ongekende parkjes te gaan verkennen. We namen van onze verkenningstocht heel wat foto’s mee die we graag met jullie willen delen.

 

Come To The Beach – Manchester:

Come To The Beach is een zomers evenement in Manchester dat draait rond een kermis. Deze was er dit jaar terug te vinden van 23 juli tot en met 4 september 2022. Voor de achtbaanfans waren er twee achtbanen terug te vinden, eentje minder dan vorig jaar. Het gaat daarbij om de wilde muis achtbaan Batman die hiervoor in Fun Land stond en daarvoor in verschillende Zweedse pretparken en op de kermis rondreisde. De andere achtbaan komt eveneens uit Zweden want het gaat hier om de Lilla Bergbanan van Furuvik die er van 2003 tot en met 2019 daar haar rondjes draaide. Voor de rest stonden hier nog verschillende andere vermaak zaken zoals een funhouse, Waltzer, Music Express, Twister, Body Shaker en botsauto’s.

Summer Fun Fair – Blackburn:

De Summer Fun Fair in Blackburn vond dit jaar plaats van 21 juli tot en met 31 juli 2022. Voor de achtbaanfans was er één rollercoaster aanwezig met de Thunder Mountain van Alan & Jordan Cowie. Naast de achtbaan waren hier verschillende andere attracties terug te vinden zoals een Round Up, botsauto’s, Waltzer, Twister en Tagada. Je betaalt op deze kermis een lage toegangsprijs en vervolgens mag je alle attracties onbeperkt doen.