De Fright Nights in Thorpe Park komen er weer aan

Thorpe Park organiseert ook dit jaar de bekende Fright Nights. Tijdens deze dagen beleef je in het park de nodige horror in de spookhuizen en scarezones. Nieuw wordt het spookhuis Survival Games.

 

Nog, van 7 tot 9 oktober en van 14 oktober tot en met 31 oktober vinden dit jaar opnieuw de Fright Nights van Thorpe Park plaats.  Het park dat zich The Home of Fear durft te noemen heeft weer enkele nieuwigheden in petto.

 

Spookhuizen

Nieuw: Survival Games

In Survival Games moet je jezelf bewijzen en laten zien wat je waard bent en hoe goed je sociale status is. Kies je hier voor het pad naar de overwinning of is het meteen game over in dit enge spookhuis?

 

Nieuw: The Terminal

Pak je bagage in en neem plaats in je cryo-pod in The Terminal, je neemt een enkele reis richting een intergalactisch Utopia. Sluit je ogen en ervaar een nieuwe, adembenemende audio scare ervaring.

 

Trailers

Ontdek hier hoe de films tot leven komen. Je komt er terecht in een eindeloze spiraal van terreur.

 

Last Chance

De Buckwheats zien hoe hun molen zal vernietigd worden en zaaien daarom volop terreur.

 

Scarezones

Death’s Door

Ga als slotenmaker aan de slag en kom voor 21 enge deuren te staan, die elk een luguber geheim bewaren. Tracht zo tot aan de deur van De Dood te komen.

 

The Crows

Betreed het vervloekte stadje Mawkin Meadow en ontdek de geschiedenis van de beruchte Crows. Probeer zo onopgemerkt door het maisveld te raken.

 

Amityville vs Lyca Thorpe

Het is het eindfeest van de studenten van Amity High School, lukt het voor de twee scholen om hun onenigheden opzij te zetten of zal hun rivaliteit het feest doen eindigen in een tragedie?

 

Creek Freaks Unchained

De toekomst ziet er somber uit voor de Creek Woods Sawmill, hierdoor moeten de Buckwheats hun land ontvluchten. De familie zal dit jaar over het eiland zwerven en op zoek gaan naar wraak.

 

Bron en foto: Thorpe Park