Great Yarmouth Pleasure Beach opent dit jaar de nieuwe thrill ride Pendulum

Het Engelse pretpark Great Yarmouth Pleasure Beach opent dit jaar de nieuwe attractie Pendulum. De attractie werd gebouwd door Zamperla voor Dreamland Margate, maar verliet ondertussen dat park om te verhuizen naar Great Yarmouth.

 

Great Yarmouth Pleasure Beach krijgt er met Pendulum een thrill ride bij. Bij deze attractie neem je plaats op een grote ronde gondel die ronddraait. Tijdens de rit gaat de gondel heen en weer zwieren zoals bij een frisbee-attractie, maar gaat die volledig rond, zodat je meermaals ondersteboven komt te hangen.

Pendulum werd gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla in 2018. De attractie stond enkele jaren in Dreamland Margate, waar in 2018 negen nieuwe attracties geopend werden. Vorig jaar kwam het park in de handen van een nieuwe eigenaar terecht, die besloot meerdere attracties die geopend waren in 2018 te koop te stellen, waaronder zelfs een achtbaan die een nieuwe thuis vond in Flamingo Park.

 

 

Bron en foto: Great Yarmouth Pleasure Beach