Pleasure Beach Great Yarmouth opent nieuwe thrillride Lightning 360

Het Engelse pretpark Pleasure Beach Great Yarmouth opent dit jaar de nieuwe attractie Lightning 360. Deze attractie wordt gebouwd door Zamperla en wordt de eerste in haar soort van deze fabrikant. Bezoekers zullen hierin zelf kunnen beslissen hoeveel koprollen ze maken.

 

Pleasure Beach Great Yarmouth krijgt er met Lightning 360 een thrillride bij, al kan je de rit ook zeer familiaal beleven. Bij de Lightning 360, een naam die refereert naar een oorlogsvliegtuig, neem je plaats in een molen met armen die omhoog gaan. Wanneer de molen draait kan je zelf met behulp van vleugels proberen om zoveel mogelijk koprollen te maken. Het is voor Zamperla de eerste keer dat ze dit type attractie bouwen.

De werkzaamheden zijn volop bezig

Om plaats te maken voor deze nieuwigheid nam het park afscheid van de nostalgische rupsmolen Mulan.

 

 

Bron en foto: Pleasure Beach Great Yarmouth