Great Yarmouth Pleasure Beach opent twee nieuwe attracties in 2022

Het Engelse pretpark Great Yarmouth Pleasure Beach gelegen in de kuststad Great Yarmouth gaat 2 nieuwe attracties openen voor 2022. Deze twee attracties komen beide van de Italiaanse bouwer Zamperla.

 

Pendulum

De eerste attractie die aangekondigd werd was een Zamperla Discovery Revolution met de naam Pendulum. Deze attractie is een soort van frisbee die ook meermaals over de kop zal gaan.  Pendulum zal plaats bieden aan 16 mensen per cycle en de passagiers worden geïnverteerd op een hoogte van 15.5 meter. De attractie werd in 2018 gebouwd in het Engelse park Dreamland Margate. Deze attractie heeft dus nu een nieuwe thuis gevonden in Great Yarmouth.

 

Rockin’ Tug

De tweede attractie die het park aangekondigd heeft op zijn Facebookpagina is ook een tweedehands attractie van Dreamland Margate. Het gaat hier over een attractie van het type Rockin’ Tug, een soort van piratenboot die ook nog eens kan draaien rond zijn as. Deze attractie is vergelijkbaar met de Zierer Kontiki die we kennen vanuit de Plopsa parken. Deze attractie is tot op heden nog naamloos en het park doet op Facebook een oproep om namen in te zenden. Dit kan nog tot zondag 6 februari.

 

De nieuwe attracties zullen ongetwijfeld passen in het aanbod van dit charmante kustpark.

 

 

Bron: Zamperla, Facebook Great Yarmouth Pleasure Beach