Great Yarmouth Pleasure Beach sluit klassieke Logflume attractie

Het Britse pretpark Great Yarmouth Pleasure Beach neemt deze winter afscheid van haar klassieke boomstamattractie. Na meer dan dertig jaar dienst verdwijnt deze attractie die lange tijd een favoriet was onder de bezoekers.

 

Great Yarmouth Pleasure Beach kondigde onlangs aan een van haar klassieke blikvangers te verwijderen uit het park. Na 30 jaar komt er een einde aan het leven van de Log Flume. Dit doet het park naar eigen zeggen door de blijvend stijgende onderhoudskosten om de attractie veilig open te kunnen houden.

De attractie werd geopend in 1989 een werd gebouwd door het bedrijf Big Country Motioneering, dat de deuren sloot in 1992. Het park zal volgend seizoen een rupsmolen openen van het type Musik Express ter vervanging.

 

 

Bron en foto: Great Yarmouth Pleasure Beach