Belgische indoor- en waterparken mogen terug open

Vanaf vrijdag 28 januari mogen Belgische indoor- en waterparken terug hun deuren openen. Eind december moesten deze, net zoals indoorzones in pretparken en dierentuinen, hun deuren sluiten om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Deze maatregel zal dus vervallen vanaf 28 januari.

 

Alle indoorparken en waterparken mogen opnieuw hun deuren openen, net zoals indoorgebieden in pretparken en dierentuinen. Plopsaland De Panne zal dus vanaf zaterdag 29 januari terug volledig openen, inclusief Mayaland en het Bos Van Plop. Bezoekers van Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt zullen ook opnieuw kunnen genieten van optredens en shows in de parken. Ook de 2 waterparken van de Plopsa-group openen logischerwijze opnieuw hun deuren.

Net zoals de twee Plopsaqua’s opent ook Aqualibi op vrijdag 28 januari opnieuw zijn deuren. Bellewaerde Aquapark opent een dagje later. Daarnaast gaan ook de Lago-waterparken in België terug open. Indoorzones en -gebieden in dierentuinen zullen vanaf vrijdag ook opnieuw toegankelijk zijn voor bezoekers.

 

Foto’s: TPF