Fotoalbums: Adventure Park, Festy Park & Beau Land Park – juli 2021

Themeparkfreaks Jonathan, Jos en Lennert trokken er in juli op uit, naar het westen van Frankrijk om daar heel wat regionale parkjes te bezoeken. De trip had eigenlijk al in 2020 moeten plaatsvinden, maar werd met een jaar uitgesteld wegens de coronapandemie.

 

Fotoalbum: Adventure Park, Aiguillon-sur-Mer

Adventure Park is een zomerkermis gelegen in Aiguillon-sur-Mer. Dit jaar was er één achtbaan aanwezig met La Pomme van de Franse exploitant Kerwich. Het gaat om een kinderachtbaan met de Big Apple lay-out. Verder stonden er ook nog botsauto’s, een 5D simulator, een Afterburner, Take Off, spookhuis en een heleboel andere attracties.

Fotoalbum: Festy Park, Saint-Vincent-sur-Jard

Festy Park is een zomerkermis in het Franse Saint-Vincent-sur-Jard. Dit jaar stond er een achtbaan met de Chenille van Pauly. Het gaat om een kinderachtbaan met de Big Apple lay-out. Deze kermis is vooral gericht op jonge kinderen en bevat heel wat springkastelen, maar ook botsauto’s, een funhouse en tripride.

Fotoalbum: Beau Land Park

Beau Land Park is gelegen in Saint-Hilaire-de-Riez en is een echte zomerkermis die enkel in de late avond geopend is. Dit jaar stonden er twee achtbanen met de kinderachtbaan La Pomme van Kazazian en de spinning wilde muis achtbaan Speed Mouse van Jacquier. Hier vind je verschillende thrill rides terug zoals de New King, Afterburner, Techno Power, Booster, breakdance, Musik Express, Flipper en het schommelschip. Maar ook heel wat familieattracties zijn aanwezig zoals de starflyer, funhouse, botsauto’s, spookhuis en glazen doolhof.