Mega kermis van Uden pakt dit jaar uit met verschillende primeurs

De Mega kermis van Uden kon vorig jaar niet doorgaan maar de organisatie is momenteel wel druk bezig met het plannen voor de editie van dit jaar die normaal gezien in de zomer zal plaatsvinden van 16 tot en met 25 juli. Ondertussen zijn de eerste attracties bevestigd en daar zitten verschillende primeurs bij.

 

Momenteel blijft het erg stil vanuit de kermiswereld over de verpachtingslijsten voor het kermisseizoen 2021. Niet onlogisch natuurlijk omdat ook dit jaar alles heel onzeker blijft door de coronacrisis. Maar nu zijn toch al de eerste attracties voor de kermis van Uden bekendgemaakt en daar zitten een hoop interessante zaken bij.

In totaal zullen er 90 attracties deze zomer afzakken naar Uden en daar opgesteld staan tussen 16 en 25 juli. Een van de interessantste attracties uit de voorlopige lijst is de nieuwe Power Surge die haar Nederlandse première zal kennen op deze kermis. Dit wordt dus een hoogdag van de adrenaline junkies.

Maar de Power Surge van Louis Vallentgoed wordt niet de enige nieuwe attractie voor Nederland in 2021 die we zullen kunnen terugvinden in Uden. De gloednieuwe Dance Jumper van Ruitenberg & Sipkema zal eveneens van de partij zijn net zoals de nieuwe El Mundo van Thomassen v/d Donk en de Ballon Voyage van M. de Weijer.

Verder is ook al bekendgemaakt dat de Turbo Polyp, de Power Dancer en het Europarad naar Uden zullen komen. Op de rest van de attractielijst is het nog even wachten maar de aangekondigde zaken zijn dus al niet mis. Een overzicht van de nieuwe attracties in Nederland kan je hier terugvinden.

 

Bron: Marco Frericks