El Mundo wordt nieuwe zweefmolen voor Nederlandse kermissen

De Nederlandse kermissen zullen dit jaar een nieuwe zweefmolen mogen verwelkomen. De attractie heeft de naam El Mundo gekregen en wordt uitgebaat door de Nederlandse exploitant Thomassen. Normaal was het de bedoeling dat de attractie vorig jaar in première ging gaan, maar dit is wegens de coronacrisis niet doorgegaan.

 

Nederland krijgt er dit jaar heel wat nieuwe attracties bij op haar kermissen. Zo kunnen we ook de komst van El Mundo aankondigen. Dit is een zweefmolen die wordt uitgebaat door de Nederlandse exploitant Thomassen. Op de attractie zien we met de handgeschilderde taferelen afgebeeld. Deze beelden allemaal locaties uit die het meest bezocht worden door toeristen.

Normaal had de attractie in première moeten gaan op de oktoberkermis van Uden, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. Door de huidige omstandigheden is het nog niet duidelijk waar de attractie nu haar première zal maken. Ondertussen wordt alvast de laatste hand gelegd aan de attractie.

 

Foto’s: El Mundo Thomassen