Eerste video’s uit Super Nintendo World duiken op

In het pretpark Universal Studios Japan zou afgelopen zomer de gloednieuwe themazone Super Nintendo World openen, maar het coronavirus strooide ook hier roet in het eten. De opening werd uitgesteld van de zomer naar 4 februari, maar opnieuw dook dat verdomde virus op, waardoor de opening voor onbepaalde periode uitgesteld werd. Er vond wel een preview plaats, die enkele video’s uit het gebied opleverde.

 

De hoofdattractie van het gebied is een interactieve darkride die volledig in het teken van Mario Kart staat, een van de, of mogelijk zelfs de populairste videogame ooit. In Mario Kart: Koopa’s Challenge stap je in een kart en zal je met behulp van Virtual Reality zelf in een race terechtkomen en doorheen de scènes uit het spel racen. Je zal zelfs met bommen en bananenschillen kunnen gooien om je tegenstander uit te schakelen.

 

 

 

Een andere attractie in het gebied is Yoshi’s Adventure. Deze familievriendelijke attractie neemt je mee doorheen een paddenstoelenwereld. Op de rug van Yoshi ga je op zoek naar drie mysterieuze eieren.

 

 

Bowser, Jr. Shadow Showdown is een speciale attractie. Deze kan je enkel betreden als je een Power-Up Band aankoopt en enkele challenges tot een goed einde brengt.

 

 

In het gebied kan je ook op zoek gaan naar zogenaamde Hidden Pikmins.

 

 

Video’s: Universal Parks News Today