Verwachte achtbaan in Djurs Sommerland wordt Powered Coaster

Djurs Sommerland zal in 2022 een nieuwe achtbaan openen. Nu dat de eerste trackdelen geleverd zijn wordt het duidelijk het dat het om een aangedreven achtbaan gaat. Mack Rides staat in voor de bouw van de baan.

Bij het afscheid van de bootjesattractie Jungle Safari in 2019 werd bekendgemaakt dat een nieuwe grote attractie haar plek zou innemen voor 2021. Helaas werd de achtbaan vanwege het coronavirus met een jaar uitgesteld.

 

Zopas zijn de eerste trackonderdelen geleverd. Het gaat om een aangedreven achtbaan uit het assortiment van het Duitse Mack Rides. Een naam voor de baan werd nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat de nieuwe baan komt te liggen in een nieuw themagebied dat Dinosaurland zal gaan heten. Of er nog andere nieuwe attracties zullen deel uitmaken van het gebied is niet geweten.

Vanwege de corona pandemie worden Belgen niet toegelaten tot het Deense grondgebied, een bezoekje aan het park is momenteel dan ook niet mogelijk. Voor Nederlanders is de grens op dit moment wel open.

Bron: Djurs Sommerland