Eerste concepten voor SeaWorld Abu Dhabi worden gedeeld

In 2022 zal op Yas Island in Abu Dhabi een nieuw SeaWorld park geopend worden. Dit park zal vlak naast het bekende Ferrari World komen te liggen. Voorlopig is er nog weinig bekend over welke attracties in het park zullen, maar op enkele gelekte concepttekeningen krijgen we al een voorsmaakje.

 

Yas Island in Abu Dhabi blijft groeien, naast parken als Ferrari World, Yas Waterworld en Warner Bros World, zal er ook een SeaWorld park geopend worden in 2022. Dit park zal grotendeels indoor zijn vanwege de temperaturen in het land. Op die manier kan men het klimaat voor de zeedieren beter op peil houden. SeaWorld Abu Dhabi wordt het eerste SeaWorld park waar je geen orka’s kan zien.

Over de attracties is voorlopig nog geen informatie naar buiten gebracht, maar op de concepten zien we duidelijk een outdoor achtbaan, die over de parking gebouwd wordt. De groep wil met deze uitbreiding het aantal bezoekers van Yas Island doen verdubbelen tegen 2022. Er wordt gehoopt op 48 miljoen bezoekers aan het entertainment center.

 

 

Bron en foto’s: SeaWorld