Geiselwind zet investeringen door in 2020 met een nieuw schommelschip

Freizeit-Land Geiselwind opent volgend jaar een nieuwe attractie met de naam Bounty. De attractie wordt een schommelschip van bouwer SBF Visa. Volgens het park is het de eerste aankondiging voor het nieuwe seizoen in een reeks van vele.Eind 2016 nam Matthias Mölter Freizeit-Land Geiselwind over. Sindsdien gaat het razendsnel voor het park. Het een aantal investeringen en nieuwe attracties is nauwelijks nog bij te houden. Vorig jaar opende het park nog een volledig nieuw gebied in Chinees thema onder de naam Die Drachenbucht met onder andere een achtbaan en een frisbee attractie.

Ook in 2020 zal er weer al wat nieuws te vinden zijn in het park aldus de sociale media van het park. Het lichtte alvast een tipje van sluier op en stelde een eerste nieuwe attractie voor met de naam Bounty. Bounty wordt een schommelschip van de Italiaanse bouwer SBF Visa Group. Tussen 1989 en 2013 had het park al een schommelschip onder de naam Die Wikinger

Bounty zal plaats bieden aan 32 bezoekers. De nieuwigheid wordt gebouwd naast de Enterprise attractie Flugmashine. Op deze plaats staan momenteel nog tegen betaling radiogestuurde bootjes in de vorm van piratenschepen. Of dat deze een ander plek krijgen dan wel verdwijnen is momenteel niet geweten.

Met de komst van Bounty wordt de piratenzone nog wat groter. Vorig jaar verhuisde de breakdance naar dit gebied en kreeg de naam Piraten-Schleuder. Daarnaast is er ook de achtbaan Piraten Spinner en de speelhal Lucky Pirates in de buurt te vinden.

Naast Bounty heeft het park alvast de naam van een nieuw themagebied aangekondigd. Tuki’s Verrükte Farm wordt volgens het park de grootste nieuwigheid van het nieuwe seizoen. Bezoekers kunnen onder andere een themareis en een overdekte speelwereld in boerderijthema verwachten.
Meer info volgt in de loop van de komende weken aldus het park.

Bron en foto’s: Freitzeit-Land Geiselwind, Freizeitparknewsnrw