Ferienzentrum Schloss Dankern stelt nieuwigheden 2020 voor

Het Duitse recreatiepark Ferienzentrum Schloss Dankern sloot dit seizoen af met 1,1 miljoen bezoekers.  Die konden genieten van de vele attracties waaronder deze in het in 2018 geopende themagebied Burg Arkan. Voor volgend jaar plant het park weer enkele nieuwigheden.

 

Ferienzentrum Schloss Dankern kan tevreden terugblikken op het afgelopen seizoen waarin meer dan een miljoen bezoekers over de vloer kwamen. Het park opende in 2018 nog het nieuwe themagebied Burg Arkan, waar de grote blikvanger de achtbaan Achterbahn is.

Voor volgend jaar plant het park opnieuw enkele nieuwigheden. De eerste hiervan zijn interactieve trampolines in het indoorgebied van het park. Maar ook buiten komt er wat nieuws bij. Hier zal een waterspeeltuin geopend worden waar jonge bezoekers zich op warme dagen zullen kunnen uitleven.

 

Bron en foto’s: Schloss Dankern