Walibi Rhône-Alpes wordt weer de place to be met Halloween

Walibi Rhône-Alpes jaagt op 5, 6, 12 en 13 oktober 2019 oktober en van 19 oktober tot 3 november 2019 haar bezoekers de stuipen op het lijf. Het park daagt jong en oud uit om hun angsten onder ogen te zien tijdens het Halloween evenement.

 

Het Halloween-evenement van Walibi Rhones-Alpes zal weer de nodige creeps naar het park lokken. Enge wezens bezetten het park en spookhuizen, maar ook de jongere bezoekers krijgen de kans om te genieten van het kleurrijke seizoen vol pompoenen. Zo is er voor hen bijvoorbeeld de show Halloween Dance.

 

Spookhuizen

 

Alcatraz

Kan jij aan Alcatraz ontsnappen, het lijkt een onmogelijke opgave. Veroordeeld tot een verblijf in deze gevangenis moet je zien te overleven.

 

Le Manoir Hanté

In dit landhuis wonen figuren uit de engste horrorfilms die je de daver op het lijf zullen jagen.

 

Clownz’Trofobia

In deze 3D ervaring kruipen de bezoekers in het hoofd van een gekke oude clown. Bibberen gegarandeerd.

 

Scare zones

 

Campement De La Peur

De vriendelijke ogende inwoners van Canada hebben hun vrienden de houthakkers uitgenodigd. Het minste dat van hen gezegd kan worden is dat ze niet erg open staan voor bezoekers. Ze hebben hun kamp opgezet in de Explorer Adventure zone en zullen niet rusten tot ze elke parkgast verrast hebben.

 

Vaudou City

De enge wezens die hier ronddwalen zijn op zoek naar jouw hersenen voor hun lunch, opgelet ze houden zeker niet van humor.

 

Shows

 

Halloween-Dance

Laat je betoveren door de furieuze Halloween-monsterdans… en doe mee als je daar zin in hebt!

 

Ciné 3D

Sonic en Chip komen een huis binnen en worden achtervolgd door drie geesten. 

 

Zombie Parade

Op 26 en 27 oktober zullen talloze zombies in een grote enge parade doorheen het park trekken.

 

Nocturnes

Op zaterdag 26, zondag 27 en donderdag 31 oktober kun je genieten van een avondopening tot 19 uur. De nocturnes worden afgesloten met een knallend vuurwerk.