Hong Kong Disneyland’s Frozenland krijgt nieuwe achtbaan

Fans van de Disney-kaskraker ‘Frozen’ kunnen over enkele jaren een bezoekje brengen aan Hong Kong Disneyland. Het park opent er een nieuw themagebied rond de film en heeft hier ook een achtbaan gepland.

 

Frozen-fans hebben allemaal 1 droom: een rondleiding in het koninkrijk ‘Arendelle’, de fictieve stad uit de Disney-film ‘Frozen’. Goed nieuws voor de fans want binnenkort is het mogelijk om op een slee die rondleiding te krijgen. De stalen achtbaan ‘Wandering Oaken’s Sliding Sleighs’ opent in 2021 tegelijk met Frozenland in Hong Kong Disneyland.

Bezoekers bezoeken de winkel van Oaken, een tedere winkeluitbater die in de film enkele minuten in beeld kwam. Nadat Oaken je een slee aansmeert, helpen sneeuwpop Olaf en rendier Sven je naar boven, naar de top van de berg.

 

Darkride

Frozenland in Hong Kong Disneyland opent naast de achtbaan ook een darkride. ‘Frozen Ever After’, dat in het Amerikaanse Epcot te vinden is, deze attractie wordt volledig gekopieerd naar het Aziatische park. Gasten beleven in bootjes het verhaal van koningin Elsa en prinses Anna.