Disney parken maken openingsdatum van Star Wars Rise Of The Resistance bekend

De Amerikaanse Disney parken hebben de openingsdatum van hun nieuwste attractie bekend gemaakt. Star Wars: Rise Of The Resistance zal officieel openen op 5 december 2019 in Walt Disney World in Florida en op 17 januari 2020 in Disneyland in California. In beide parken zal de attractie zich in de nieuwe zone Star Wars: Galaxy’s Edge bevinden.

 

De Disney Imagineers hebben met deze attractie de ritbeleving heruitgevonden. De dagen dat je moest aanschuiven om daarna in een karretje te stappen en dan 3 minuten plezier te hebben zijn gedaan. De hele beleving van de attractie zal meer dan 20 minuten duren en het is eigenlijk een 4 in 1 attractie. Zo zullen bezoekers aan boord gaan van meerdere karretjes, vijanden tegenkomen en zelf wandelen in de hal van een Star Destroyer ruimteschip alsof ze echte Resistance strijders zijn. Voor de eerste keer zullen bezoekers van de ene beleving naar de andere gaan in verschillende attractiedelen en dat allemaal in 1 groot meeslepend, filmisch verhaal.

 

Deze attractie zal bezoekers midden in een hevig gevecht tussen de First Order en The Resistance brengen. Bezoekers worden gerekruteerd door The Resistance en worden aangemeld bij Rey en Generaal Organa op een geheime basis. Onderweg naar de geheime basis worden de bezoekers geïntercepteerd door een Star Destroyer van de First Order en worden gevangengenomen. Dankzij de hulp van enkele helden van The Resistance ontsnap je uit je cel. Nu is het jou missie te ontsnappen van de Star Destroyer, de geheime basis te beschermen en Kylo Ren een stap voor te zijn.

 

 

Bron: Theme Park Worldwide (Facebook pagina), Disney, Insider