Movie Park Germany organiseert opnieuw Europa’s grootste cheerleading-evenement

Tijdens het Pinksterweekend, van 8 tot en met 10 juni 2019, vindt in Movie Park Germany voor de 16de maal het grootste cheerleading-evenement van Europa plaats. Meer dan 5.500 deelnemers van over de hele wereld komen naar Bottrop om deel te nemen aan het kampioenschap.

 

De beste cheerleaders van over de hele wereld verzamelen opnieuw in Movie Park Germany! Voor de 16de keer brengt het ELITE Cheerleading Championship meer dan 5.500 atleten uit heel Europa en verschillende continenten samen om te strijden om de titels, trofeeën en kwalificaties in het grootste film- en recreatiepark van Duitsland. De spectaculaire worpen, choreografieën en piramides dagen de deelnemende teams niet alleen uit op het gebied van sport, maar zorgen ook voor adembenemende momenten voor de toeschouwers. Het kampioenschap wordt gehouden op drie dagen rond Pinksteren, van 8 tot en met 10 juni.

Het ELITE Cheerleading Championship biedt deelnemers de mogelijkheid om te concurreren in een sportieve sfeer tegen tal van internationale teams en nationale kampioenen uit andere landen. De jury bestaat uit een aantal van de meest gerespecteerde en getalenteerde cheerleaders en coaches van gerenommeerde Amerikaanse en Europese teams. Vooral het internationale karakter maakt het ELITE Cheerleading Championship een uniek Europees cheerleading-evenement. Studio 7 van Movie Park Germany wordt daarom elk jaar tot de laatste plaats gevuld