Fury verrijst in Bobbejaanland

In Bobbejaanland is de bouw van de nieuwe achtbaan Fury nu echt van start gegaan. Wie een ritje maakt op sledgehammer kan de werkzaamheden van dichtbij zien. Heel wat supports staan ondertussen recht en ook aan de lanceerstrook wordt hard gewerkt.

 

In Bobbejaanland wordt momenteel met man en macht gewerkt aan de nieuwe themazone Land Of Legends. In deze zone wordt de nieuwe achtbaan Fury de grote blikvanger. Maar ook achtbaan Typhoon, nu in een ijzig blauwe kleur en giant frisbee Sledgehammer worden hierin opgenomen. Bij Sledgehammer kan men al heel wat nieuwe aankleding aantreffen, later zal deze ook een nieuwe verflaag krijgen.

Maar wat natuurlijk het meest in het oog springt, is de opbouw van de Gerstlauer infinity coaster Fury. Deze zal een drievoudige lancering krijgen, twee hoge spikes en vier inversies. Met een topsnelheid van 106,6 km/h wordt dit zelfs de snelste achtbaan van de Benelux.

Foto’s: Bob Van Dyck, Nathan Gevaert