Fotoalbum: iPlay America, Funworld Game Center, Keansburg Amusement Park

Onze volgende drie albums bundelden we op één pagina, aangezien het hier om bijzonder kleine parkjes gaat. Themeparkfreaks Jos, Dries en Jonathan gingen hier aan het credithunten.

 

iPlay America

iPlay America is een indoorpark met enkele attracties voor jong en oud. Hier vonden we botsauto’s, een Kite Flyer en enkele kindermolens. Verder kan je een bezoekje brengen aan de 4D-cinema, gaan bowlen en enkele andere leuke activiteiten. Maar voor de Themeparkfreaks was vooral de achtbaan Freedom Rider het belangrijkste.

Funworld Game Center

Funworld Game Center is een klein parkje waar je enkele attracties kan terugvinden. Het park is voornamelijk gericht op kinderen, waarvoor ze heel wat speeltuigen hebben staan, alsook videogames. Als attracties kan je hier een rupsbaan vinden en een klassieke paardenmolen. Voor Themeparkfreaks Jos, Jonathan en Dries was vooral de achtbaan Orient Express een reden tot een bezoekje aan dit toffe parkje.

Keansburg Amusement Park

Keansburg Amusement Park is een bescheiden Amerikaanse park, dat heel wat rides voor kids aanbiedt. Maar ook liefhebbers van thrillrides komen aan hun trekken in de schommelelboot, vrijevaltoren en Clifhanger. Voor credithunters kan je hier dan weer de achtbanen Loopingstar, een loopingcoaster van Pinfari en Sea Serpent, een family coaster van E&F Miler Industries , ontdekken.