Woezel & Pip bij de Julianatoren

De uiterst populaire hondjes Woezel & Pip komen op zaterdag 23 en zondag 24 juni bij Kinderpretpark Julianatoren. De twee populaire hondjes schitteren in een nieuwe 20-minuten durende show vol vrolijke liedjes in het Jul & Julia Theater. Na de show vindt er een uitgebreide meet & greet plaats.

 

Woezel & Pip

Woezel en Pip zijn twee hondjes bekend van hun gelijknamige en succesvolle kinderboekenserie met voorleesverhaaltjes, gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Naast de kinderboekenserie zijn de twee vriendjes te zien in hun eigen familievoorstelling in de grote theaters, op TV en in de bioscoop. Aankomend weekend zullen Woezel & Pip schitteren voor de bezoekers van kinderpretpark Julianatoren. De show van Woezel & Pip is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

 

Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.