Wildwaterbaan Eifelpark geopend

Het Duitse pretpark Eifelpark opende onlangs haar wildwaterbaan. Deze log flume neemt de bezoekers mee in een boomstam over twee drops, die je een nat pak kunnen opleveren. Eerder dit seizoen opende het park ook een andere attractie waarbij je zelf het roer in handen neemt.

 

Het Duitse Eifelpark blijft sinds de overname groeien! Elk jaar opnieuw openen er in het park nieuwe attracties. Vorig jaar opende het park nog een wilde muis achtbaan afkomstig uit Holiday Park, dit jaar opende het park een attractie die voorheen in een ander park stond met de log flume Pirateninsel.

 

 

De Log Flume werd gebouwd door Mack Rides en was voorheen terug te vinden in het Duitse pretpark Skyline Park. De attractie reisde voordat ze naar dit park ging ook al jaren over de Duitse kermissen en heeft nu een plekje gevonden in Eifelpark.

 

Seeräubers Kanonenritt

Eerder dit seizoen opende het park ook de unieke attractie Seeräubers Kanonenritt. Bij deze attractie neemt men plaats in een bootje dat door een cirkel rijdt, je kan hierbij zelf beslissen hoe hoog je de helling op rijdt. Seeräubers Kanonenritt is een nieuwe creatie van Sunkid Heeghe  en voorlopig de enige in haar soort.

 

 

Bron en foto: Eifelpark