Soiree of Jazz komt naar Disneyland Paris

Een geheel nieuwe beleving komt naar Disneyland Paris op 29 september 2018. Disney Loves Jazz, Soiree of Jazz is een exclusief evenement van één nacht voor het hele gezin, met een combinatie van live jazzmuziek, ontmoetingen met de Disney Figuren, spannende attracties en Jazz Loves Disney in concert.

 

Het was in 1919 in Frankrijk dat Walt Disney voor het eerst naar jazz luisterde, het muziekgenre dat uiteindelijk zijn favoriet zou worden. Jaren later is jazzmuziek onderdeel geworden van de Disney-erfenis door de onvergetelijke soundtracks van films als Jungle Boek, De Aristokatten of zelfs de Toy Story films en de populaire Jazz Loves Disney-albums.

In 2018 gaat de traditie verder met Disney Loves Jazz, Soiree of Jazz in Disneyland Paris. Deze gloednieuwe ervaring maakt op 29 september 2018 van het Walt Disney Studio Park het meest verrassende muzikale podium!

Het Walt Disney Studios Park is één nacht dé plek voor iedereen die graag naar jazzmuziek luistert, swingt en danst. In een ontspannen sfeer tijdens de vroege herfst kunnen gasten genieten van verschillende jazzstijlen met live muzikanten in het park. Daarnaast zijn enkele attracties geopend en nemen hele speciale Disney-vrienden deel aan het feest.

Maar dat is nog niet alles: op deze unieke avond brengen wereldberoemde artiesten zoals China Moses, Hugh Coltman, Myles Sanko, Robin McKelle, Ben l’Oncle Soul en nog veel meer de magie van Disney en jazz tot leven tijdens Jazz Loves Disney in concert. Geïnspireerd door de Jazz Loves Disney-albums, neemt deze exclusieve show het podium van Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular over, waar de meest geliefde Disney-nummers een swingende jazz twist krijgen.

Tijdens Disney Loves Jazz, Soiree of Jazz in Disneyland Paris kunnen gasten ook genieten van gerechten en traktaties uit heel Europa. Het evenement valt namelijk samen met de laatste avond van Le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris.

 

Tickets voor Disney Loves Jazz, Soiree of Jazz in Disneyland Paris zijn te koop via de Speciale Evenementen pagina op www.disneylandparis.com.