Pairi Daiza bekroond tot ‘Beste zoo van Europa’

Pairi Daiza is heel trots om de resultaten van de 8ste editie van de Diamond ThemePark Awards te mogen aankondigen.Tijdens de prijsuitreiking deze woensdag 16 mei 2018 in Safaripark Beekse Bergen (Nederland) ontving het park de titel ‘Beste zoo van Europa’.

 

De Diamond ThemePark Awards is een referentie in de sector in België en Nederland en bekroont al acht jaar de beste attractieparken, dierentuinen en themaparken. De winnaars werden verkozen door een vakjury en 35.000 fervente bezoekers van themaparken. Voor deze achtste editie riep de organisatie voor het eerst de Europese categorie ‘Beste zoo van Europa’ tot het leven. Pairi Daiza is dus de eerste dierentuin die deze titel mag ontvangen.

 

Bovenop deze Europese prijs, ontving het park vier andere prijzen:

  • Mooiste park van België en Nederland
  • Beste zoo van België en Nederland
  • Mooiste dierenverblijf van België en Nederland (de Vulkanen van de gorilla’s)
  • Beste nieuw dierenverblijf van België en Nederland (het Bloementempel van de orang-oetans)

 

Pairi Daiza draagt deze prijs op aan alle mooie mensen die de Tuin betreden. Zowel aan de toegewijde medewerkers, de jarenlange abonnees als de bezoekers van één dag. Hun aanwezigheid is een eer en de grootste motivator om onvermoeibaar te blijven zoeken naar de mogelijkheden om het park de komende dagen, maanden en jaren te verbeteren.