Trampolinepark ‘HANGTIME’ is een grote hit

Het trampolinepark ‘HANGTIME’ in Oostende opende de deuren in december en is meteen een grote hit. Na 3 maanden kreeg het park al 15.000 bezoekers over de vloer.

 

Het trampolinepark kwam in de plaats van wetenschapspark ‘Explorado’, dat dan weer in de plaats kwam van wetenschapspark over natuur ‘Earth Explorer’. Het park bereidt zich nu voor op de paasvakantie. Ze openden onlangs een groot buitenterras. “Het draait enorm goed. We hebben het gevoel dat we een gat in de markt hebben gevonden. Mensen amuseren zich en in de weekends zitten we vaak vol. We krijgen ook enorm veel aanvragen voor verjaardagsfeestjes binnen”, vertelt Anne Mie Strubbe, de uitbaatster van het park, in Het Laatste Nieuws. ”Het park is normaal gezien voor kinderen vanaf 6 jaar, maar we krijgen tijdens het kleuterspringen ook heel jonge kinderen op bezoek. We hebben het initiatief ondertussen al uitgebreid omdat het enthousiasme zo groot was.”

 

Gezonde dranken

Wegens een groot succes breidt het park uit met een heus zomerterras. “We zijn ervan overtuigd dat we met dit concept een meerwaarde brengen voor het ruime horeca-aanbod. Ook hier groeit het succes. Nu het warmer wordt komen er steeds meer wandelaars langs. We werken ook bewust op gezondheid met een gamma aan gezondere dranken, koude thee’s en eerlijke limonades. We bieden ook gratis water aan en dat is zeker een succes bij de kinderen die springen.” Binnenkort zullen er lessen (fly-)yoga en bungee-dance aangeboden worden in het park.

 

 

Bron: Het Laatste Nieuws