Een paasvakantie in tropische temperaturen en toch dichtbij huis: het kan!

Met een winter die uitblonk in sombere, koude dagen snakken heel wat Belgen naar de nodige warmte. Niet in het minst onze kinderen en jongeren, zij tellen echt af naar een paasvakantie vol ravotten, batterijen opladen en uitblazen. Hét geheim van heel wat gezinnen? Een dagje LAGO, vanwege de stevige dosis waterpret, de heerlijke temperaturen en de grote toegankelijkheid. Laat die dure vliegvakantie naar het zuiden voor wat het is, met LAGO wordt die onvergetelijke paasvakantie een eitje!

 

Altijd 30 graden

De thuisblijvers hebben ditmaal echt geen pech gehad, integendeel: voor een zeer toegankelijke prijs genieten zij deze paasvakantie van een geweldige uitstap met het ganse gezin bij tropische temperaturen. Hun geheim? Een dagje LAGO! LAGO staat voor een onvergetelijke dag waterpret voor jong en oud op 6 locaties in België. Altijd 30 graden, elke dag geopend vanaf 10u00 en heerlijk dichtbij huis: bespaar dus op die dure vakantie richting Italiaanse meren, maar bezoek een ‘LAGO’ op enkele minuten van thuis!

 

Extra fun in de paasvakantie

En paaspret, die staat deze paasvakantie helemaal centraal bij LAGO! Naast een ware paaseierenzoektocht op paasdag bij LAGO Brugge Olympia kan je ook in de andere centra een hele vakantie terecht voor een stevige portie paaspret. Denk daarbij aan de Wipe-Out-hindernissenparcours, meet-and-greets met de mascottes en nog véél meer. Met LAGO in de buurt wordt die geslaagde paasvakantie ongetwijfeld perfectissimo!

 

Kom 7 dagen op 7 genieten van warmte, waterpret en een lekkere hap en drankje in onze zes LAGO-zwemparadijzen te Beveren, Brugge, Gent, Lier, Mons en Overpelt. Het hele vakantieprogramma kan je terugvinden op onze website www.lago.be of onze Facebook- pagina’s!