Rozen Service Toverland verrast geliefden op Valentijnsdag

De Rozen Service van Toverland heeft afgelopen Valentijnsdag geliefden verrast met een bos rozen en vrijkaartjes voor het attractiepark. Maar liefst 800 personen werden voor deze actie opgegeven via de website van Toverland en de Liefdesboom in het park. In totaal reed de Rozen Service ruim 600 kilometer om een viertal geliefden uit Nederland, België en Duitsland in het zonnetje te zetten. De reacties werden vastgelegd op camera en dit leverde een ontroerende video op.

 

De vier prijswinnaars hadden elk hun eigen bijzondere verhaal. Zo gaf Elles haar vriend Stephan op om hem tijdens hun eerste Valentijnsdag extra in het zonnetje te zetten. Stephan was haar stagebegeleider en gedurende de stage bloeide de liefde op. Op het personeelsfeest werd hun liefde bezegeld met een zoen. De Rozen Service ging ook langs bij Inge, de moeder van Steffi. Inge staat namelijk altijd voor Steffi en haar zoon klaar. De liefde van oud Toverland-medewerkers Luuk en Susan ontstond bij de houten achtbaan Troy. Luuk mocht Troy bedienen toen Susan bij deze attractie werd ingewerkt. Inmiddels zijn ze vierenhalf jaar samen. Els gaf haar zus Marianne op, omdat ze de beste zus van de wereld is. De video is hier te bekijken. Nog tien andere winnaars werden verrast met twee entreekaarten voor Toverland.

 

 

De magie van echte liefde

Toverland hoopte met de Rozen Service wat meer magie en liefde de wereld in te brengen. “Dat is gelukt!”, vertelt Tessa Maessen, lid van de Rozen Service. “Het was heel bijzonder om de geliefden te verrassen en deze mooie momenten van dichtbij mee te maken.”