Europa-Park geeft Wodan een gedeeltelijke retracking

De houten achtbaan Wodan Timburcoaster in Europa-Park wordt dit jaar zes jaar oud. Om de baan opnieuw zo soepel te laten voelen als voorheen wordt momenteel een gedeelte van de track vervangen.

 

Tijdens het winteronderhoud in Europa-Park werkt men momenteel aan de houten achtbaan Wodan. Deze achtbaan werd geopend in 2012 en gaf ondertussen al heel wat ritjes weg. Na duizenden ritjes begint natuurlijk de nodige slijtage op te duiken, daarom wordt momenteel een gedeelte van de track vernieuwd.

Ook op andere plekken wordt naarstig gewerkt in het park. Zo deelde Michael Mack, CEO van Europa-Park, een foto waarop we zien dat het slechte hout bij een van de gebouwtjes van de Tiroler boomstammen de nodige aandacht krijgt.

Maar het grootste project blijft natuurlijk de volledige vernieuwing van de achtbaan Eurosat, die vanaf het komende seizoen als Eurosat – CanCan Coaster door het leven zal gaan.

 

Foto’s: Michael Mack, Mack Rides