Bobbejaanland vernieuwt glijbaan Big Bang

In Bobbejaanland zit men deze winter ook niet stil. Elk jaar merken hoe meer en meer attracties opgeknapt worden, ook dit jaar is dit het geval. Momenteel wordt de Big Bang glijbaan voorzien van een avontuurlijker uiterlijk.

 

Bij Bobbejaanland merken we dat het park meer en meer aan thema gaat doen, zo werd voor seizoen 2017 de achtbaan Dizz omgedoopt tot Naga Bay. Ook werd een grasveldje aangekleed tot Ben en Jerry’s weide en kwam er een coca cola strandje.

Dit jaar komt de waterglijbaan Big Bang aan de beurt. Op een foto die het park deelde op haar facebookpagina zien we al een voorsmaakje van het uiteindelijke thema. Het lijkt er op dat men de glijbaan een avontuurlijkere look wil geven.

 

Big Bang is een waterglijbaan gebouwd door Van Egdom. Deze opende in 1989. In de beginjaren moest men nog zelf het bootje omhoog dragen, maar later werd een band voorzien die de bootjes naar boven transporteert.

 

 

Bron en foto: Bobbejaanland