Holiday World & Splashin’ Safari investeert in uitbreiding waterpark

Holiday World & Splashin’ Safari kondigde aan $3.5 miljoen te investeren in een uitbreiding van het park in 2018. De grootste nieuwigheden zijn voor het waterpark, maar ook het attractiepark krijgt er enkele nieuwigheden bij.

 

Holiday World & Splashin’ Safari zal voor volgend jaar een nieuwe waterspeelplaats openen voor de jongste bezoekers. Deze zone zal in het teken van de olifant staan, in het Swahili noemt men dit dier Tembo, waardoor de naam voor de nieuwe glijbaantoren Tembo Falls wordt.

Tembo Falls wordt een glijbaan complex dat acht glijbanen telt, telkens bedoeld voor kinderen. Er zullen meerdere types geopend worden, zoals eentje met een helix, een twister en een mini bowl.

Verder kunnen de kinderen genieten van Tembo Tides, een gloednieuw junior golfslagbad. Bij het ondiepe deel van het zwembad zullen watersproeiers komen, heel wat fun verzekerd dus.

 

 

Voor het attractiepark staat er nieuw entertainment op het programma volgend jaar. Zo komt er een stunt show, een musical en een magie show.

Verder krijgt de houten achtbaan The Voyage een grondige renovatie, waardoor deze weer zo soepel moet lopen als wanneer ze nieuw was.

The Voyage is een houten achtbaan, gebouwd door de Gravity Group, de baan is 1.963,5 meter lang en 48,5 meter hoog, goed voor een snelheid van 107.8 km/h. Door de stalen draagstructuur kan men deze beschouwen als een houten hybride achtbaan. Het openingsjaar was 2006.

 

 

Bron en foto’s: Holiday World & Splashin’ Safari